Projektopgave om mennesket og verden gennem tiden

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
 • Folkeskole 9. klasse
 • Projektopgaven i 9. kl. FSA
 • 12
 • 10
 • 2742
 • PDF

Projektopgave om mennesket og verden gennem tiden

Projektopgave med overemnet "mennesket og verden gennem tiden", med fokus på terrorangrebet 11. september 2001.

Problemformulering
Hvad var formålet med 11. september 2001?
Hvordan kan det være, at en handling kan opfattes både som en terror- og som en heltehandling?
Kan man forbygge terrorisme?

Indhold

Indholdsfortegnelse:
Forside
Indholdsfortegnelse
Problemformulering
Indledning
Hvad var formålet med 11.september
Hvordan kan det være, at en handling kan opfattes både som en terror- og som en heltehandling?
Kan man forebygge terrorisme?
Konklusion
Litteraturliste

Uddrag

Overemne: Mennesket og verden gennem tiden

Delemne: 11. september 2001

Klassen har valgt overemnet ''Mennesket og verden gennem tiden'', heraf har vi valgt at beskæftige os med 11.september 2001, da det har haft en stor indflydelse på, hvordan Vesten opfatter Mellemøsten. Vi kunne godt tænke os at undersøge, hvad formålet med 11.september var. 11.september har fascineret os, da handlingen blev udført på en vanskelig måde. Vi vil prøve at sammenligne angrebet på World Trade Center med ungdomshuset under fremlæggelsen, da de unge fra Ungdomshuset reagerede på en barsk måde ved at gøre oprør i København midtpunkt.

Indledning

De fleste terrorister er enten blevet hjernevaskede især i barndommen eller også tvunget til at være terrorister, i flere fattige lande vil dele af befolkningen nemt kunne lokkes til terrorisme, ved at de bliver lovet bedre levevilkår ”Det er det onde, der skaber terrorisme, men det onde har brug for at udbrede sin ideologi og den bedste yngleplads er fattigdom.” citat fra den filippinske præsident ”Gloria Arroyo”. Terroristen ser sig selv som en frihedskæmper. Terroristen vil hele tiden tro, at han kæmper for retfærdighed. En sag der har mere betydning for andres liv end hans eget liv.
Terroristerne vil ødelægge landenes politiske, økonomiske og sociale struktur for at opnå sit/sine mål. Terroristerne skal nå sine mål gennem en eller flere kriminelle handlinger som f.eks. gidseltagning, drab, kapring af fly eller skibe for at blive kaldt terrorist.

Den 11. september så verdenen et angreb på World Trade Center. Angrebet på World Trade Center blev planlagt af Osama bin Laden og den globale terrororganisation Al-Qaede. For at udføre terrorangrebet, kaprede 19 Al-Qaede medlemmer fire fly, hvoraf to af flyene blev brugt til at angribe World Trade Center, det tredje fly blev brugt til at angribe pentagon, som er USA's militære hovedkvarter og det sidste fly, mener man, var rettet mod Det Hvide Hus, men flyet styrtede ned på en mark i Pennsylvania, da flere passagerer fik overmandet terroristerne. Vi har dog valgt, at koncentrere os primært om angrebet på WTC... Køb adgang for at læse mere

Projektopgave om mennesket og verden gennem tiden

[3]
Bedømmelser
 • 06-03-2012
  SPRØDTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt
 • 01-02-2011
  JAAAAAAAAAAAAAAAAA TAAAK MIN DAG ER REDDET !
 • 05-03-2015
  Bedømt af Folkeskoleelev i 9. klasse
  God hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjj