Opgave om Apartheid i Engelsk FSA

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Engelsk FSA
  • Ingen givet
  • 4
  • 1199
  • PDF

Opgave om Apartheid i Engelsk FSA

Opgaven beskriver først "Prohibition of Mixed Marriages Act" for derefter at diskutere Apartheid generelt.

Uddrag

Even though there were only 4,5 million white people in Africa at the time, they possessed 87% of the country. The black and coloured then had the remaining 13%, which were strictly controlled by the whites... Køb adgang for at læse mere

Opgave om Apartheid i Engelsk FSA

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af denne Webbog.