De Hvide Mænd - Kapitelindelt resumé

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
 • Folkeskole 9. klasse
 • Dansk FP9
 • Ingen givet
 • 6
 • 3141
 • PDF

Noter: De Hvide Mænd - Kapitelindelt resumé

Kapitelinddelt resumé af "De Hvide Mænd". Bemærk at denne opgave er en kapitelgennemgang og ikke indeholder nogen analyse.

Uddrag

Kapitel 5:
Edwin er hos hans ven Lenny. Edwin mangler at læse 400 sider til den næste eksamen. Lenny fortæller om David der er blevet taget, og skudt af De Hvide Mænd. Grunden til at han blev skudt var at han havde et snit på 7,8. Lenny siger at David var dum, og at de svageste bliver sorteret fra pga. overbefolkning på Jorden. Så det var det mest logiske at det var de dumme og svageste der blev taget af De Hvide Mænd. Edwin tænker på en dreng de gik i klasse med i 3. klasse. En dag under en matematikprøve begyndte Simon, som han hed, at græde. I frikvarteret gik Edwin og nogle andre hen og begyndte at sige at De Hvide Mænd ville komme og tage ham. Til sidst begyndte de at sparke ham. Edwin prøvede at stoppe dem, men til sidst brækkede Simon et ribben, og de så ham ikke mere. Læreren vidste godt hvem det var, men han sagde at han ikke havde set noget.
...
Kapitel 18:
Edwin drømmer at han er på en hvid gang. Han drømmer at der er en masse mennesker der kalder på ham, og han løber ned af en hvid gang. Længere nede af gangen løber Henry, men da Edwin skal forbi ham, er gangen ikke bred nok, så han kommer til at skubbe til ham, så han falder og brækker ryggen. Forenden af gangen står den gamle mand fra parken. Pludselig bliver den gamle mand til hans farfar. Edwin vågner, og skynder sig over til Hr. Widen. Han når der inden De Hvide Mænd kommer, men lige da han finder Hr. Widen, kommer De Hvide Mænd. Edwin og Hr. Widen skynder sig at løbe, men de bliver opdaget. De løber ind i haverne i håb om at De Hvide Mænd ikke kan følge efter... Køb adgang for at læse mere

De Hvide Mænd - Kapitelindelt resumé

[21]
Bedømmelser
 • 12-03-2010
  Jeg synes det er en yderst dårlig opgave, der er rigtig mange mangler i opgaven, der er alt for lidt noter, og så er der også stave fejl i.
 • 15-12-2009
  Det er en rigtig god opgave da den gav rigtig meget inspiration. Der er lidt med opstillingen,som godt kunne være bedre men ellers godt.
 • 25-02-2016
  Bedømt af Folkeskoleelev i 10. klasse
  Den er god, men der mangler lidt for den er helt god
 • 11-11-2015
  Bedømt af Elev i 9. klasse
  Super god!! Alt var godt beskrevet!!

Andre brugere, der har downloadet De Hvide Mænd - Kapitelindelt resumé, har også downloadet