OSO om uddannelsen til ejendomsmægler

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om uddannelsen til ejendomsmægler

OSO'en handler om uddannelsen til ejendomsmægler og opridser først, hvilke typer ejendomsmægler, der findes (valuar, vurderingsmand, ejendomsadministrator) for herefter at beskrive jobbet som ejendomsmægler og lønudsigterne. Herefter kigger den på uddannelseskravet, og eleven spørger, om han kan opfylde dem. Endelig undersøges fremtidsmulighederne, og der finanskrisens konsekvenser for faget beskrives kort.

Problemformulering

I denne opgave vil jeg undersøge og sætte fokus på jobbet som ejendomsmægler. Hvad indeholder jobbet uddannelsen.
Jeg vil se om der er forskellige specialer inden for dette job, og hvilke muligheder man har ved at have ejendomsmægler som baggrund. Jeg vil igennem opgaven komme ind på fordele og ulemper ved dette job.

Indhold

Problemformulering S. 3
Indledning S. 3
Hvilken type ejendomsmægler kan jeg blive? S. 4
Hvordan er jobbet som ejendomsmægler? S. 5
Hvilke uddannelses krav er der? S. 7
Kan jeg opfylde kravene til uddannelsen og jobbet? S. 8
Hvordan er fremtidsmulighederne? S. 9
Konklusion S. 10
Kildehenvisning S. 12

Logbog S. 13

Uddrag

Indledning:

Vi står alle på døren til at skulle vælge vores ungdomsuddannelse, og det har betydning for vores fremtid. Mange unge mennesker er nok i tvivl om hvad de vil vælge, og det er jeg også selv. Jeg har ikke selv fundet et ” drømmejob ” som jeg vil beskæftige mig med i fremtiden. Jeg har aldrig drømt om at blive noget helt bestemt, da der er så mange muligheder. Dog har jeg altid haft nogle tanker om hvilke job der kunne være spændende.

For at indsnævre den store mængde af mulige fremtidige jobmuligheder, har jeg stillet nogle krav. Jobbet skal ikke være for ensformigt, da jeg hurtig bliver træt af at lave det samme igen og igen. Jeg vil ikke have noget imod hvis jobbet stillede krav til mig, da jeg elsker udfordringer, hvor man skal bruge hjernen og tænke sig om. Det er i hvert fald en af de ting jeg vil sætte stor pris på, som nye udfordringer hele tiden. Jeg vil gerne have et job, hvor man møder nye mennesker, og ser noget nyt hver dag.

Så derfor har jeg valgt at skrive denne her opgave om ejendomsmægler, da jeg syntes det lyder som et spændene erhverv og er noget jeg gerne vil hører noget mere om.

Hvilken type ejendomsmægler kan jeg blive?
Der findes flere forskellige fagområder indenfor ejendomsmæglere. Disse forskellige ejendomsmæglere er specialister på hvert deres område.

Fagområderne er: ejendomsmægler, vurderingsmand, valuar, ejendomsadministrator, ejendomsmæglerassistent, skøn- og synsmand.
Jeg har plukket nogle af de former ud som ejendomsmægler jeg selv syntes lyder mest spændene.
Valuar er en ejendomsmægler med særlig uddannelse i at bedømme og vurdere en fast ejendom.
Vurderingsmand er også en salgs ejendomsmægler, der tager ud til ejendomme, boliger og... Køb adgang for at læse mere

OSO om uddannelsen til ejendomsmægler

[1]
Bedømmelser
  • 07-12-2012
    Bedømt af Folkeskoleelev i 10. klasse
    Den er meget god, glad for at jeg downloadede den.. vi ses imorgen eller hvad man siger, lol hva snakker jeg om