For tyk til de kønne - Debatindlæg fra Dansk FSA 2010

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
 • Folkeskole 9. klasse
 • Dansk FSA
 • 10
 • 2
 • 660
 • PDF

For tyk til de kønne - Debatindlæg fra Dansk FSA 2010

Et debatindlæg på baggrund af artiklen "For tyk til de kønne".

Et dating site havde lavet den regel, at profilerne udfra deres billede blev bedømt af andre brugere, om de var hot eller not. Hvis de ikke fik nok stemmer, ville de ryge ud fra siden.

Opgaveformulering:
Skriv et debatindlæg, hvori du kommenterer artiklen "For tyk til de kønne". I dit debatindlæg skal du også reflektere over, hvor din grænse går i forhold til krops- og sundhedsidealer.

Skolehjælpen.dk's kommentar

Et interessant debatartikel, der går i dybden med emnet og får debatteret det fint. Dog nogle sproglige fejl, som trækker ned.

Uddrag

"I sidste uge læste jeg en artikel, der vækkede en stor bekymring i mig. 5.000 mennesker i datingforeningen Beautifulpeople er nu i nogle øjne ikke længere tynde nok til at være med på deres dating site. Jeg mener at det er dybt diskriminerende, at man på baggrund af sit ydre ikke kan få lov til at være med i en forening. Skal mennesker med sort eller gul hud ligeledes smides ud af varmen udelukkende på grund af deres hudfarve? Hvad med mennesket bagi?
Beautifulpeople er med til at fodre den dårlige udvikling, jeg ser i det danske samfund i dag. Unge mennesker vokser op med en forestilling om, at de skal opnå det perfekte – ikke det perfekte for dem selv men det perfekte som de tror at samfundet, i dette tilfælde dating sitet mener, er tidens ideal. "... Køb adgang for at læse mere

For tyk til de kønne - Debatindlæg fra Dansk FSA 2010

[1]
Bedømmelser
 • 07-06-2013
  Bedømt af Folkeskoleelev i 9. klasse
  hjalp mig med at jeg bedre kunne forstå opgaven