Globalisering: Rapport om marcipanbrød i Geografi FSA

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Geografi FSA
  • 12
  • 10
  • 1929
  • PDF

Globalisering: Rapport om marcipanbrød i Geografi FSA

En rapport som omhandler globalisering.

Opgaven er bygget op over Anthonberg-marcipanbrød, og hvordan globaliseringen har betydning for et Dansk firma.

Indhold

Hvilke materialer består marcipan af?
Hvor i Verden kommer materialerne fra?
Hvor nøjagtigt ligger Anton Berg?Hvorfor bliver produktet fremstillet der?
Hvilke lande handler Toms med?
Hvorfor ikke Samarbejde med Asien?
Globalisering?
Danmark vs. Brasilien?
Konklusion

Uddrag

Indledning: (Klip fra opgaven)
"Vi har valgt emnet marcipanbrød, da det lød meget spændene. Alle os danskere i dag spiser denne eksklusive chokolade, og da Anthon Berg er utrolig kendt, og noget af det ældste danske chokolade. Var dette en oplagt mulighed.
Vi er gået i dybden med hvilke ingredienser, og hvilken behandling af råvarer der skal til, for at fremtrylle den dejlige Anthon Berg chokolade. Og gjort store overvejelser om hvorfor Anthon Berg har deres fabrikker i DK og USA.
Anthon Berg har ingen interview ville give. Da de var ude for en sådan forespørgsel som denne, minimum en gang om ugen."... Køb adgang for at læse mere

Globalisering: Rapport om marcipanbrød i Geografi FSA

[1]
Bedømmelser
  • 25-03-2011
    Bedøm opgaven og tjen 15 point

Andre brugere, der har downloadet Globalisering: Rapport om marcipanbrød i Geografi FSA, har også downloadet