OSO om datalogi og programmør

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om datalogi og programmør

OSO'en undersøger datalogiuddannelsen og jobmulighederne som programmør. Herudover indeholder den et kort stykke kode, som er elevens produkt.

Skolehjælpen.dk's kommentar

Okay opgave med enkelte stavefejl og en lidt ustruktureret gennemgang af datalogi.

Indhold

Begrundelse for emnevalg 4

Uddannelsen 5-7

Programmør 8-9

Konklusion 11

Kilder 11

Uddrag

Begrundelse for emnevalg

Jeg har valgt at skrive om programmør og softwareudvikler, fordi lige siden jeg var været lille, har min far og hans arbejde været til stor inspiration for mig. Det har fascineret mig meget, hvordan programmering i diverse programmer kan gøre forskellige funktioner. Jeg har aldrig rigtig forstået, hvordan de koder i bund og grund virker, men har alligevel lært noget bare ved at kunne engelsk og kigge på min far.

En af grundene til jeg har valgt emnet er fordi, i denne opgave har jeg chancen for at gå i dybden med uddannelsen og jobbet, for at find ud af de enkelte ting om det. Se hvordan uddannelsesforløbet er inden man bliver programmør. Og hvad det egentlig vil sige at studere datalogi som bachelor- og kandidatuddannelse.

Uddannelsen

Ungdomsuddannelsen:
For at blive programmør på den ene eller anden måde, skal man enten ha bestået STX, HHX, HF, HTX, eller en udenlandsk eller international eksame, som er tilsvarende de andre. Derudover er der nogle Specifikke adgangskrav, som lyder Dansk på A, Matematik på A og Engelsk på B, de fag skal man ha haft og bestået. Hvis man ikke lever op til de specifikke adgangskrav, kan man tage de niveauer eller fag som man mangler som et Faglig supplering.

Når jeg er færdig på Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole, tager jeg på AGS eller SSS et af de to gymnasier, som ligger i Sønderborg. På et af de to gymnasier tager jeg den naturvidenskabeliglinje, som hedder Matematik-Fysik-kemi. På den linje har man Matematik på A, kemi på B og Fysik på B, derudover har man dansk på A og engelsk på... Køb adgang for at læse mere

OSO om datalogi og programmør

[4]
Bedømmelser
 • 08-02-2011
  Få stavefejl, men en rigtig god opgave :) Produktet er dog diskutabelt
 • 10-01-2013
  Awesome nok kan klart bruges hvis du er i tvivl om oso som jeg var :3
 • 08-02-2011
  Den er god :)...........................
 • 14-01-2011
  okay.. godt.. tak for opgaven

Andre brugere, der har downloadet OSO om datalogi og programmør, har også downloadet