OSO om digital illustrator

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om digital illustrator

OSO som undersøger uddannelsen som digital illustrator og giver et eksempel på, hvordan man kan udarbejde et produkt (illustration). Herudover redegør eleven også for sit valg af 10. klasse samt, hvad eleven håber at få ud af det.

Elevens kommentar

Ville have haft interview.

Skolehjælpen.dk's kommentar

Fin opgave, hvor især afsnittet om "Fordybelsessted" er godt. Selve uddannelsen kunne godt uddybes.

Produktet er med i dokumentet.

Indhold

Indledning S. 3
Mål for 10.klasse S. 4
Ungdomsuddannelse S. 5
Job samt videregående uddannelse S. 6
Fordybelsested S. 7-11
Konklusion S. 12
Kildehenvisning S.13

Uddrag

Indledning med begrundet præstation

Mine fremtidsplaner bliver nok kreativt såsom at tegne, da det er noget af det jeg er bedst til, og når det kan bruges i fremtidsplanerne. Samt at tjene penge på det. Men selvfølgelig er der mange gode grunde til ikke at blande arbejde, og det man bedst kan lide sammen, der vil kunne ske ting såsom hurtigt at miste nydelse og fornøjelse over det pålagte emne.

Men jeg har alligevel valgt det, da jeg på mange måder stadig er usikker på, hvilken vej jeg vil på i fremtiden, men det bliver noget kreativt, det er jeg næsten helt sikker på. Alt i denne OSO opgave er taget i forhold til, hvis jeg ville være illustrator/grafisk designer som stor. Illustrator er der ikke rigtig den store løn i, men det er vel enten noget man kan have som fritidsjob, eller også gøre en masse ved det, og så tjene nogle penge på det.

Men som illustrator vil det i realiteten egentlig være fuldstændig lige meget om jeg tager den ene eller den anden uddannelse, men jeg vil gerne, at jeg har en handelsuddannelse at vende tilbage på, hvis det er jeg finder ud af, at jeg ikke rigtig vil eller kan tjene nok ved at være illustrator.

Jeg er meget fascineret af flotte illustrationer, som man længe sidder og kigger på. Men jeg vil sige der er forskel på kunst og illustrationer. Jeg synes man kan definere det med at kunst er det hyppigst maling der hører ind under, og ved kunst er det næsten altid, at der hænger en underbevidst handling indover, som man skal finde ved at analysere det. Illustrationer er derimod mere fremstående med pointen. Det er heller ikke kunst man møder på hjemmesider, der er det nogle illustratorer der har været i gang.

Man møder illustrationer overalt i dag, uanset hvor man kigger hen. Busstopsteder, på busser, internettet, i bøger og på tøj. Overalt er der blevet tænkt og tegnet i timer for, at du kan gå forbi og bare kun kaste et lille blik på produktet og så gå videre... Køb adgang for at læse mere

OSO om digital illustrator

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.

Andre brugere, der har downloadet OSO om digital illustrator, har også downloadet