OSO om Guide

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om Guide

OSO som beskriver, hvordan man bliver rejseguide, herunder krav for uddannelsen, uddannelsesforløb, arbejde som rejseguide (hvad kan man blive med denne uddannelse) etc.

Skolehjælpen.dk's kommentar

Okay opgave. Konklusionen er mangelfuld og litteraturlisten bør uddybes. Der mangler en problemformulering.

Indhold

Begrundelse
Krav til uddannelsen
Uddannelses forløbet
Efter uddannelsen
I arbejde som rejseguide
rejseleder
Skiguide
Ungdomsguide
Børneguide
Aktivitetsguide
Udflugtsguide
Rundrejseguide
Receptionist
Løn
Plusser & minusser
Konklusion
Kildeliste

Uddrag

Begrundelse
Jeg har valgt at skrive om rejseguide fordi at jeg synes det lyder rigtig spændende, og det er noget, jeg tror jeg godt kunne tænke mig at læse til efter gymnasiet. Hele ideen om rejseguide er kommet op fordi min mor selv er uddannet rejseguide. Hun har fortalt om det og har fået det til at lyde rigtig sjovt og spændende. Jeg har altid været rigtig glad for at rejse, så tanken om at skulle arbejde med det lyder helt fantastisk.

Krav til uddannelsen
Der er meget få krav til at blive rejseguide; man skal være 18 år gammel, og kunne snakke nogenlunde godt engelsk. Så er det selvfølgelig også en god ting hvis man er åben og ikke alt for genert, da man skal stå foran flere mennesker og fortælle om byen og landet de er kommet til. Man skal også have tålmodighed, da nogle rejsende godt kan have en del spørgsmål. Man skal også være forberedt på at jobbet som rejseguide er hårdt og udfordrende.

Uddannelses forløbet
For at blive rejseguide skal man på et guide kursus. Service & co. Er Skandinaviens eneste og største guideskole. Kurset varer en måned og foregår i Lloret de Mar i Spanien. Det koster 19.695 kroner og man kan tage det enten den 2-31 maj, 10 okt.- 8 nov., eller 13 nov. - 12 dec. Inkluderet i prisen er flybillet t/r, skatter og afgifter i forbindelse med flyrejsen, transport til hotellet, skoleophold og delt værelse på hotel, halvpension, undervisning+ materialer, udvalgte arrangementer og udflugter. En uge ser cirka sådan her ud... Køb adgang for at læse mere

OSO om Guide

[1]
Bedømmelser
  • 16-02-2015
    Bedømt af Efterskoleelev i 10. klasse
    God hjælp til at finde emner som inspiration, men mangler mange detaljer og uddybelse.