OSO om professionsbachelor som lærer

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om professionsbachelor som lærer

OSO som undersøger en professionsbachelor som lærer i folkeskolen. I rapporten har eleven redegjort for uddannelsens struktur: Praktik, linjefag og eksamener osv. Eleven fortæller også, hvad der har motiveret eleven til at ville være lærer.

Elevens kommentar

Emnet SU børe uddybes lidt mere. Ellers så er rapporten perfekt!

Indhold

Indledning 2
Arbejdsområde 3
• Optagelse 3
Uddannelsen 4
• Professionsbacheloropgaven 4
• Linjefag 5
• Praktik 5
• Eksamen 5
Konklusion 6
Litteraturliste 7

Uddrag

Indledning
Jeg har valgt dette emne ”Professionsbachelor som lærer i folkeskolen” fordi, jeg har indset at, det er det rette uddannelse for mig efter flere forskellige tanker om uddannelser. Jeg har før villet blive en kok i en restaurant, fordi jeg var inspireret efter en lille snak med en kendt kok fra Århus. Men det var også i slutningen af 7. klasse. Jeg havde slet ikke snakket med mine forældre vedrørende uddannelsen, men min bror fik mig heldigvis overtalt.

Min tankegang for uddannelse var kun ”Jeg skal have et job, så jeg kan tjene massere af penge!”. Så tænkte jeg mig at være maler, men det ville mine forældre ikke tillade mig. Jeg spekulerede i lang tid på, om hvilken uddannelse jeg skulle vælge mig. Jeg snakkede med flere bekendte i min omkreds, som var lærer på folkeskoler eller efterskoler. Dem blev jeg meget inspireret af efter flere snak om uddannelsen og om deres dage på skolen. De havde det meget godt med at være lærer. Jeg tænkte meget på at være lærer de viderekomne dage, efter de snak jeg havde med de bekendte lærer.

I slutningen af 9. klasse havde jeg undersøgt flere uddannelser over nettet og gennem de bøger min lærer gav mig. Men de uddannelser fik jeg ikke nogen interesse over. Jeg havde fået interes-sen i at være professionsbachelor som lærer i folkeskolen.

Mine forældre eller familie har slet ikke noget imod at jeg bliver lærer, da min egen bror selv er lærer. Eller han har været lærer, da han er inspektør nu på en privatskole. Jeg synes også at, hvis man uddanner sig som professionsbachelor som lærer i folkeskolen, er det godt at man også kan være lærer på folkeskoler, privatskoler, efterskoler og specialskoler osv. Jeg kan også lide at omgås med børn, så jeg synes det er den rette uddannelse for mig... Køb adgang for at læse mere

OSO om professionsbachelor som lærer

[2]
Bedømmelser
  • 12-12-2011
    Nyttig! ........................................................
  • 06-02-2012
    God til at hjælpe med formuleringerne