OSO om politimand

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om politimand

OSO som handler om, hvordan man bliver politibetjent og beskriver elevens fremtidige uddannelsesforløb, som starter på HHX og slutter ved dimission fra politiskolen.

Indhold

3. Forord Side 3.
4. Brobygningsforløb Side 4.
5. Ungdomsuddannelse .Side 5-6.
6. Videre uddannelsesforløb .Side 6-10.
7. Jobbet som politibetjent Side 10-11.
8. Hvilken stilling Side 11.
9. Konklusion Side 12.
10. Kildeliste Side 13.

Uddrag

Forord:
Jeg har valgt, at søge ind på HHX i Vejlby som jeg synes er en spændende uddannelse som samtidig giver rigtig gode udveje, når man engang er færdig med skolen og er blevet student. Grunden til, at jeg vælger at søge ind på HHX næste år, er først og fremmeste fordi den gymnasiale uddannelse giver mig mange forskellige muligheder. Samtidig med det, passer mange af de fag som uddannelsen tilbyder perfekt sammen med mit drømme job (Politibetjent). Mange af de fag som HHX tilbyder, har jeg en hvis interesse for, eftersom jeg synes, at fag som international økonomi, afsætning og specielt markedskommunikation er utrolig spændende. I og med, at jeg søger ind på HHX næste år, forventer jeg også at udvikle mig utrolig meget, så jeg bliver bedst mulig forberedt til min uddannelse. Jobbet som politibetjent er nemlig et utrolig krævende job, både fysiks og psykisk.

Siden jeg var en lille dreng på 10 år, har jeg altid sagt, at jeg ville være politibetjent. Grunden til, at jeg vil søge ind på politiskolen efter HHX er, at jeg synes det er en rigtig spændende uddannelse. Det at man aldrig ved hvad dagen bringer, synes jeg er enormt spændende. At jeg kan møde op på arbejde uden at vide, om det bliver en ”almindelig” dag på kontoret, eller om det bliver en dag, hvor man skal opklare en kriminalsag, hvis man er kriminalbetjent, er det som tiltrækker mig. De opgaver som en politibetjent kan blive udsat for, synes jeg er utrolig spændende spændende. Dette er en væsentlig grund til, at jeg er så optaget af politiuddannelse. For mig er det ikke ligeså interessant, at sidde på et kontor, og lave det samme arbejde dag ud og dag ind... Køb adgang for at læse mere

OSO om politimand

[5]
Bedømmelser
 • 26-01-2015
  Bedømt af Lærer i Folkeskolen
  En rigtig god opgave, som har det hele med. Overskueligt og indbydende layout.
 • 09-12-2012
  Bedømt af Folkeskoleelev i 10. klasse
  Syntes det er en super god opgave :)
 • 27-05-2013
  Bedømt af Folkeskoleelev i 10. klasse
  rigtig god opgave god inspiration
 • 02-01-2013
  en rigtig fint opgave :-)

Andre brugere, der har downloadet OSO om politimand, har også downloadet