Analyse: Årets pressefoto 2011

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 7
  • 2
  • 615
  • PDF

Billedanalyse: Analyse: Årets pressefoto 2011

Jeg skriver kort om Årets Pressefoto fra 2011 af Martin Lehmann, hvor man ser Lars Løkke Rasmussen sammen med en række indvandredrenge. Jeg kommer bl.a. ind på det gyldne snit.

Skolehjælpen.dk's kommentar

Analysen er ret overfladisk, og dens struktur er ulogisk.

Uddrag

Temaet i billedet er konflikten mellem det etableret samfund og de ”uregerlige indvandre drenge”.

Det her billede er blevet kåret til årets pressefoto, som blev taget i 2011.
Billedet er blevet taget i Askerød kommune. På billedet ser vi nogle unge indvandre drenge, den tidligere statsminister Lars Lykke Rasmussen, hans bodyguard og en mand fra politiet.
Nogle unge indvandre drenge befinder sig i et lokale, sammen med Lars Lykke Rasmussen, hans bodyguard og politiet. De unge drenge er blevet utilfredse med at deres by Askerød, er kommet på ghettolisten. Så de ville holde et møde med Lars Lykke Rasmussen.


Billedet er blevet taget i et nøje tilrettelagt møde, mellem Lars Lykke Rasmussen og indvandre drengene. Det ser ud til at være taget i hovedhøjde, hvor man ser ned på personerne i rummet.
På den måde kommer politimanden til at se større ud. Man kan ikke se nogle vinduer i rummet, så billedet kunne være taget i et kælderrum. Billedet er statisk, fordi personerne ser meget afslappede ud. Drengene sidder stille, med hænderne samlet. Politimanden har hænderne i lommen, ligesom bodyguarden. Lars Lykke Rasmussen sidder afslappet og ser betænksom ud... Køb adgang for at læse mere

Analyse: Årets pressefoto 2011

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.

Andre brugere, der har downloadet Analyse: Årets pressefoto 2011, har også downloadet