Baggrundsartikel om corona

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 7
  • 2
  • 993
  • PDF

Baggrundsartikel om corona

Baggrundsartikel om corona, med titlen: 'Unge er ligeglade med Corona - Vi fester videre'.

Uddrag

Når talen falder på Coronavirussen Covid 19 hjemme i stuerne, på FaceTime og ude i offentligheden, så kommer snakken om alvorligheden op som det første. Men hvor mange forstår faktisk alvorligheden og grundende til, at regeringen har opstillet de forbud, som de har?

Her i Danmark åbnede vi virkelig øjnene op, da vores statsminister, Mette Frederiksen kom med følgende tiltag i et pressemøde d 11/3-2020:
”Alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud med videre lukker nu. Og foreløbigt to uger fra fredag. Alle private institutioner, frivillige foreninger, trossamfund opfordres kraftigt til at gøre det samme. Alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hjem fra arbejde fra fredag og foreløbigt to uger frem.”
Disse lukninger skyldes risikoen for smittefare og særdeles reglen med, at man ikke må forsamles mere end 10 personer. Det er dog langt fra alle, der overholder forbuddene, både på landsplan og globalt.

De unge vil have deres spring break

Det er hovedsageligt de unge mennesker som lukker øjnene for regeringsledere verden over, som beder deres befolkninger om kun at samle sig 10... Køb adgang for at læse mere

Baggrundsartikel om corona

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.