Debatindlæg om sexmobning

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 10
  • 2
  • 833
  • PDF

Debatindlæg om sexmobning

Debatindlæg om sexmobning.

Elevens kommentar

Selvfølgelig meget subjektiv, da det jo er et debatindlæg.

Uddrag

Mobning, digitale medier og seksualitet - en farlig cocktail
De unges gode sexmoral ligger dybt begravet nede i kulkælderen. Det afspejler sig tydeligt i de hadefulde kommentarer og seksuelt krænkende handlinger, som de unge hver dag udsætter hinanden for. Som en gennemtrængende dartpil rettet direkte mod hindandens seksualitet, er nedsættende ord som ''luder'' eller deling af nøgenbilleder pludseligt blevet en integreret del af de unges hverdag. Hvem står til ansvar for det? Ja det er der saftsuseme forældrenes ansvar at sikre, at deres knægt har en fornuftig sexmoral!

Ligesom alle andre former for mobning, så inde-holder sexmobning handlinger, kommentarer, opmærksomhed, hvor intentionen er, at såre eller nedgøre et andet menneske. Når termen sexmobning bliver brugt, så er det spydige kom-mentarer eller ydmygende handlinger baseret på en anden persons udseende, krop, seksualitet eller seksuelle aktivitet, der sidder i højsædet.
Som ung kan jeg bekræfte, at ens seksualitet og de handlinger og følelser der er forbundet med den, er ekstremt sårbare. Derfor mener jeg det er forfærdeligt, at det nu er noget man kan krænkes... Køb adgang for at læse mere

Debatindlæg om sexmobning

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.

Andre brugere, der har downloadet Debatindlæg om sexmobning, har også downloadet