Fristil i Dansk: Den Eventyrlige Rejse

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 8. klasse
  • Dansk FSA
  • 11
  • 2
  • 828
  • PDF

Novelle: Fristil i Dansk: Den Eventyrlige Rejse

Fristil om Lise og Lasse der begge er syge og derfor tager på en rejse - jeg skrev opgaven i 8.klasse. Det er derfor en art selvskrevet novelle/eventyr.

Uddrag

"Den eventyrlige rejse:

Der var engang en pige, som hed Lise, hun boede på 6 etage i en lille lejlighed, på 10 etage boede en dreng, som hed Lasse.

En dag var begge børn syge, så Lises ringede til Lasses far, om han ikke kunne passe Lise, men det kunne han ikke, fordi han skulle på arbejde. Lises mor og Lasses far blev enige om, at børnene kunne passe hinanden.

Lise gik op til Lasse, men han sad bare, og spillede et skydespil. Han spurgte, om Lise ville prøve, men det gad hun ikke. Pludselig så Lise noget rødt uden for vinduet, hun gik hen til vinduet, for at se hvad det var, det var en kæmpe stor rød luftballon, i kurven sad en rigtig kaptajn. Lise sagde hej til manden, også hoppede han ind i lejligheden.

Han spurgte, om Lise ikke ville med på en eventyrlig rejse. Hun ville kun med, hvis Lasse også måtte komme med. Det måtte han selvfølgelig godt. Snart var de klar til en rejse, uden de vidste, hvor den skulle gå hen. Efter nogle timer, var de landede, de var i en meget mørk skov, og de havde fået noget andet tøj på. Det tøj de havde på, var meget hullede."... Køb adgang for at læse mere

Fristil i Dansk: Den Eventyrlige Rejse

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.