FS10 Matematik Maj 2014 om fodbold

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 10. klasse
  • Matematik FS10
  • 10
  • 4
  • 1100
  • Word2007

FS10 Matematik Maj 2014 om fodbold

Besvarelse af FS10 (FP10) fra maj 2014 i matematik.

Opgaverne der bliver besvaret er:
På rejse til VM i fodbold
VM-fodbolden Brazuca
Brasilien og Danmark
Kampplan
Korde i en cirkel

Uddrag

På rejse til VM i fodbold

1.1 Hvor lang tid skal Ane og Bjarne ifølge planen vente i London?
18:40 – 15:30 = 3 timer og 10 minutter

1.2 Hvor lang tid går der fra afgang i København til ankomst i Sao Paulo?
24:00 – 14:35 =9 timer og 25 min.
9 t og 25 min + 7 t og 25 min = 16 timer og 25 minutter uden tidsforskel
16 t og 25min – 5 t = 11 timer og 25 minutter har de fløjet med tidsforskellen regnet med

1.3 Du skal vise med beregning, at Ane og Bjarnes billetter til de to kampe i alt koster 1340 USD
En billet til åbningskampen koster 495 USD * 2 = 990 USD
En billet til en gruppekamp koster 175 USD * 2 = 350 USD
990 + 350 = 1340 USD

Hvilken kurs for USD er brugt i Ane og Bjarnes betaling?
Jeg bruger vores lommeregner for at finde kursen, formlen er Danske kr. / fremmed valuta... Køb adgang for at læse mere

FS10 Matematik Maj 2014 om fodbold

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af denne Webbog.

Andre brugere, der har downloadet FS10 Matematik Maj 2014 om fodbold, har også downloadet