København som Turistmål - Reportage

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 12
  • 3
  • 1079
  • PDF

København som Turistmål - Reportage

Jeg har skrevet en reportage om, hvordan turismen i København er et vigtigt erhverv samt beskrevet turisme i Danmark, og perspektiveret dette til verden og den tid, vi lever i. Jeg har skrevet om verdensudstillingen, Expo i Kina, hvor Den Lille Havfrue var udstillet i Den Danske Pavillon. Til sidst har jeg fortalt om branding af København og Danmark.

Elevens kommentar

Jeg fik desuden 12 i orden for opgaven.

Indhold

København som turistmål
København, verdens bedste storby
Vigtigt eksporterhverv
Naboerne kommer på besøg
En håndsrækning fra Folketinget
Danske værdier som god branding
Et eventyr på rejse
Welfairytales fra Danmark
Velfærd er god reklame

Uddrag

"København som turistmål:
Turistindustrien er i dag et af verdens største og hurtigst voksende erhverv. I forlængelse af globaliseringen er turismeindustrien også blevet en del af det frie verdensmarked, hvor alle er i kon-kurrence om billige flybilletter og storslåede turistattraktioner.

Siden 2000 har Danmark tabt flere og flere udenlandske turister. Årsagen hertil er bl.a., at vi ik-ke har andre storbyer at byde på end hovedstaden København.

København, verdens bedste storby
Op til flere udenlandske medier har gennem årene kåret København til verdens bedste storby at leve i. Der er gode forhold for cyklister, borgerne har nem tilgængelighed til grønne områder, der er mange kulturtilbud, og den offentlige transport fungerer."... Køb adgang for at læse mere

København som Turistmål - Reportage

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af denne Webbog.