Om kunst - FS10 maj 2008

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 10. klasse
  • Dansk FS10
  • 7
  • 2
  • 930
  • PDF

Artikel: Om kunst - FS10 maj 2008

Jeg skriver en artikel til et ungdomsblad, der har et tema om kunst. Jeg vurderer i artiklen kort Kathrine Ærtebjergs mnaleri og skriver om den betydning, som kunst har for mig og min generation.

Opgaveformulering
Vælg en af følgende opgaver: A Skriv en artikel til et ungdomsblad, der har et tema om kunst. I artiklen skal du vurdere Kathrine Ærtebjergs maleri og skrive om den betydning, som kunst har for dig og din generation. eller B Skriv din fortolkning af Kathrine Ærtebjergs maleri En sensommerdag.

Uddrag

Jeg tror godt vi kan blive enige om, at kunst kan være enormt mange ting. Men hvis man spørger 10 forskellige mennesker, så vil man få 10 forskellige svar. For definitionen på kunst er ikke fastlagt, og opfattelsen af kunst vil variere fra person til person. Derudover vil jeg også mene, at det ville være anfægteligt at sætte en fast definition på, i og med at kunst er en så individuel ting, og noget man måske ikke lige kan tage og føle på.
Hvis jeg skulle give en faktuel definition på kunst ville det nok lyde som noget i stil med ”En fysisk repræsentation af en idé med et filosofisk og moralsk imperativ” Det kan være svært at se en dybere mening med dette, men jeg har en fortolkning jeg altid bruger, når jeg skal definere kunst, nemlig kaffe... Køb adgang for at læse mere

Om kunst - FS10 maj 2008

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.