Opgave om Indvandring: Et Liv med en Anden Etnisk Baggrund

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 12
  • 2
  • 880
  • PDF

Artikel: Opgave om Indvandring: Et Liv med en Anden Etnisk Baggrund

Opgave om Indvandring i Dansk FSA: "Et liv med en anden etnisk Baggrund". Jeg har lavet et interview med 3 forskellige piger både med- og uden tørklæde. Jeg har skrevet det ned så det også passer til en af de tre identitetsvalg. Det indeholder for det meste pigernes egne synsvinkler på livet som muslim. Og det er ikke lige alle der har det på samme måde.

I opgaven står der hvordan det er at leve i en senmorderne samfund når man har en anden etnisk baggrund. Den besvarer også hvilke retning man selv er på eller kan vælge.

Opgaven er skrevet til Projektopgaven i 9. klasse.

Lærers kommentar

Rigtig godt skrevet, super fint!

Uddrag

"Identitetsprocessen blandt piger med anden etnisk baggrund:

Det er svært at definere, hvad identitet generelt betyder, men vi kommer dog indirekte til at definere vores egen personlige identitet, gennem de beslutninger vi tager, den måde vi behandler andre på og ikke mindst, hvordan andre opfatter én på.

Af Lina Almass
I denne artikel er tre forskellige piger, Sarah, Diana og Fatima, blevet interviewet. De har alle det tilfælles at de er muslimer og deres etniske baggrund er henholdsvis somalisk, iransk og tyrkisk."... Køb adgang for at læse mere

Opgave om Indvandring: Et Liv med en Anden Etnisk Baggrund

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.