OSO om meteorolog

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om meteorolog

OSO om uddannelsen til Meteorolog, hvor der undersøges uddannelsen til meteorolog og redegør for og diskuterer tsunamien d. 24. december 2006.

Indhold

Indledning 3
Min uddannelse 4
Meteorolog uddannelsen 7
Begrundelse af emne 8
Hvorfor lige meteorolog? 9

Meteorologernes arbejde 10

Arbejdstider for en meteorolog 10
Vejrudsigten 10

Tsunamier generelt 11

Jorden puslespil 12

Tsunamien d. 24. december 2006 12

Konklusion 14

Bilag 15

Interview 15

Dagbog 16

Litteraturliste 18

Uddrag

Indledning
Jeg har valgt at skrive om meteorolog uddannelsen, som er uddannelsen jeg vil tage efter 10. klasse. Jeg har blandt andet også skrevet om hvordan jeg vil studerer resten af min liv. Derefter kommer jeg ind på mit emne som er tsunami. Jeg kommer rundt omkring hvordan en tsunami den opstår, og hvad den gør ved folk osv. Jeg har også valgt at skrive om hvad der skete den 24. december 2006, og hvordan den berørte folk.
Jeg skriver også om hvorfor det er jeg har valgt at være meteorolog, og hvad deres arbejder i grunden går ud på. Til sidst slutter jeg så af med en konklusion.

Min uddannelse
Lige nu går jeg i 10. klasse på ……., det vil jeg først gøre færdigt, inden jeg begynder på en uddannelse. Inden jeg startede i 10. klasse var mit mål at blive bedre til fagene og forbedre mine karakterer, så jeg vil få det lidt lettere når jeg skal begynde på en ungdomsuddannelse. Man får også et ekstra skub med det hele, så jeg ser det som en god idé at tage 10. klasse. Efter 10. klasse vil jeg gerne på ……….. Jeg vælger denne skole, fordi jeg har været i brobygning i to dage, og der fik jeg lille indflydelse af hvordan skolen er, selvom den er så stor, så følte jeg mig ikke helt hjemme, men det kommer nok med tiden, når rigtig mange af mine venner også skal derud.
Jeg kunne godt tænke mig at tage en STX uddannelse. Jeg vælger at tage en STX i stedet for en HF, fordi en HF kan ikke tilbyde så meget som en STX uddannelse. En HF tager stadig også kun 2 år, hvor en STX tager 3 år, så man skal knokle meget mere, for at nå alt. Og en HF uddannelse lukker heller ikke op for så mange døre, som en STX uddannelse gør.
For at tage en STX uddannelse, så skal man vælge en linje. Men jeg skal have en linje som har med matematik, fysik og kemi. Der er en linje som ………………. kan tilbyde, en linje som er baseret på de tre fag... Køb adgang for at læse mere

OSO om meteorolog

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.