OSO om rejseleder

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.

OSO om rejseleder

OSO om at være rejseleder.

Indhold

Begrundelse for selvvalgte emne
Glæden ved at rejse
Kort beskrivelse af turleder
Uddannelsesvejen til turleder
Krav
Uddybende beskrivelse af rejseleder
Destinationsrejseleder
Grupperejseleder
Arbejdsvilkår
Løn
Arbejdsplads
Fremtidsmuligheder
Problemstilling
Produktbeskrivelse
konklusion
Kilder
Bilag
Gouda rejseforsikring
Eksempel på ansøgning til en guide skole
Diagrammer over job ansøgende
Eksempel på en skole uge på en guideskole

Uddrag

Begrundelse for selvvalgte emne:
Jeg har valgt at skrive om emnet rejseleder, da jeg synes det lyder til at være et rigtig spændende erhverv, med en masse udfordringer hver eneste dag. Det er et rigtig alsidigt job, hvor der er masser muligheder for personlig udvikling. Det at stå op, og vide at denne dag ikke blive ligesom i går, synes jeg er helt fantastisk, og det er en af de værdier jeg vægter rigtig højt, når jeg skal vælge erhverv. En anden ting jeg tog med i mine overvejelser, da jeg skulle vælge mit emne, var at jeg har arbejdet hos et rejseselskab, hvor jeg fik et lille indblik i, hvordan rejsebranchen fungerede. Jeg blev ret fascineret af hvordan rejsebranchen fungerede og fik det indblik at det var et utroligt spændende erhverv. Men generelt kunne jeg bare godt tænke mig at finde ud af, hvordan det er at være rejseleder. Jeg ved ikke noget om, hvordan man uddanner sig til rejseleder, og det er et af de mange spørgsmål jeg gerne vil få besvaret gennem dette forløb. Jeg kan også rigtig godt lide at have med mennesker at gøre, og det er jo en stor del af at være rejseleder. Hvis jeg valgte at blive rejseleder tror jeg det ville blive over en kortere periode. Jeg kunne ikke forestille mig at skulle være rejseleder hele mit liv. Jeg ville måske arbejde et år eller to, som rejseleder, og så derefter uddanne mig længere op i systemet. Jeg kunne godt forestille mig at jeg ville blive i rejsebranchen. Måske uddannelse til områdechef.

Glæden ved at rejse:
At være ud og rejse er jo noget helt fantastisk. Det kan alle skrive under på. Men hvad er det som gør det så fantastisk at rejse? Det er jo et godt spørgsmål, som kan være svært at svare på. Nogle af de ting som jeg forbinder med en god rejse er, at komme væk hjemmefra og opleve noget nyt. Efter min mening behøver en god rejse nødvendigvis ikke at være i et andet land. Dermed ikke sagt, at det bliver en dårlig rejse, hvis man tager til udlandet. Det gode ved at tage til udlandet er at man kan opleve noget helt nyt, som efter min mening er rigtig interessant. Det at komme ud og opleve en anden kultur er jo helt fantastisk. Se verden fra en anden synsvinkel.
Som H.C. Andersen ville have sagt: ”At rejse er at leve”.

Kort beskrivelse af rejseleder:
Rejseledere tager med grupper på ferie, eller også er man udstationeret på et feriested. De sørger for hoteller, arrangerer udflugter, holder informationsmøder og holder styr på en masse andre praktiske ting . Jobbet kræver, at man er moden og har en masse gå på mod. Man skal være indstillet på at skulle arbejde hårdt og koncentreret i længere perioder... Køb adgang for at læse mere

OSO om rejseleder

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.

Andre brugere, der har downloadet OSO om rejseleder, har også downloadet