Projektopgave logbog

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
 • Folkeskole 9. klasse
 • Projektopgaven i 9. kl. FP9
 • Ingen givet
 • 2
 • 1403
 • PDF

Projektopgave logbog

Her kan du se et eksempel på hvordan en logbog til projektopgaven i 9. klasse kan skrives. Eleven starter ud med at udforme en problemformulering, hvorefter eleven har lagt fundamentet for sin opgave og gjort præsentationen parat til fremlæggelse.

Eleven skrev om "Finanskrisen - Fra start til nu"

Uddrag

Fredag d. 13 marts 2009:
I dag er jeg startet op på projektet. Problemformuleringen er blevet lavet og jeg har indsamlet viden. Min kildeliste er blevet startet med hjemmesider og personer. Jeg har gjort dokumenter klar til rapporter m.m. Ellers har det været en stille og rolig start på projektet. Vi satte os otte drenge sammen i hjørnet i lokale 7. Det har været en kanon dag og jeg har på fornemmelsen at det bliver et godt projekt. Men ellers en sjov dag og jeg har haft en god opstart. Jeg ser frem mod næste uge hvor jeg skal igang med at lave rapport, m.m.

Mandag d. 16 marts 2009:
I dag fik jeg skrevet videre på min baggrundsrapport om finanskrisen. Jeg fik brugt en masse af den viden jeg har fundet på nettet. Og nu har jeg beskrevet frem til juni 2008. Arbejdet er gået rigtig godt i dag. Det har været en sjov dag fordi arbejdet er gået godt – så bliver man også i bedre humør. Især fordi der bliver arbejdet godt og man føler, man er kommet meget længere. Jeg har en klar fornemmelse for hvad jeg skal lave resten af projektet og hvordan min fremlæggelse skal være.

Tirsdag d. 17 marts 2009:
I dag har jeg skrevet videre på min baggrundsrapport, hvor jeg nu har beskrevet finanskrisen frem til midt i december 2008. Det går rigtig godt og jeg er ved at se en ende på den første rapport. Jeg vil nu begynde at skrive noget geografi i morgen når jeg er færdig med denne del af mit projekt. Det hele skulle gerne ende op... Køb adgang for at læse mere

Projektopgave logbog

[14]
Bedømmelser
 • 27-01-2014
  Jeg fik slet ikke gjort brug for den, den var alt for kort - og den gav mig ikke rigtig nogle nye ideer mht hvad jeg ville stille op med min logbog.. :( Fortryder lidt, at jeg "købte" opgaven.................
 • 28-01-2014
  Fin logbog, mangler dog noget indledning/afrunding. Undre mig også over forløbet der er på 2 uger. Mangler måske også flere beskrivelser af selve projektet, mener jeg personligt.
 • 29-04-2015
  Bedømt af Folkeskoleelev i 9. klasse
  Du kunne godt gå mere i dybden og beskrive mere
 • 15-03-2015
  Bedømt af Folkeskoleelev i 9. klasse
  God logbog, dog mangler der en del refleksioner i forhold til samarbejdet og arbejdsprocessen