Selvskrevet Novelle: Ild og Vand - Dansk FSA

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 9. klasse
  • Dansk FSA
  • 11
  • 2
  • 862
  • PDF

Selvskrevet Novelle: Ild og Vand - Dansk FSA

Selvskrevet Novelle i Dansk FSA, med titlen "Ild og Vand", om kærlighed og mødet mellem to mennesker. Jeg skrev en god novelle i Dansk FSA.

Uddrag

"Ild og vand:

Min næse er en lille smule skæv, men det er ikke noget der gør noget. Den har en meget pæn form, buer sig smukt ned igennem mit ansigt.

Mit ansigt er smukt - markant. Mine øjne sidder let på skrå og har en gråblå farve. Det er virkelig charmerende – altså mit ansigt.Jeg starter altid dagen med at kigge mig i spejlet på væggen der. Når jeg møder mit markante ansigt i spejlet lyser mine øjne igen efter en lang nats hvile. Det har jeg også brug for i dag, som en hver anden dag.

Det gør mig så glad, at se mig selv. Det bliver en god dag i dag. Jeg skal mødes med min kæreste - dejlige kæreste. Hun er meget tynd, men det klæder hende. Smuk- hendes hår er langt og mørkt, huden er lys og fristende.

Øjne så smukke at de grønne skove blegner af misundelse. Grønne øjne. Hun siger ikke meget. Hun nyder blot at gå og tænke, lege med sine små idéer i sit indre. Jeg prøver tit at få hende til at snakke, det er svært.

My og jeg elsker hinanden, vi kender hinanden ud og ind. Umuligt at fungere uden hinanden."... Køb adgang for at læse mere

Selvskrevet Novelle: Ild og Vand - Dansk FSA

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.