Sidste Time af Dennis Jürgensen - Boganmeldelse

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk.
  • Folkeskole 8. klasse
  • Dansk FSA
  • 12
  • 2
  • 1087
  • PDF

Sidste Time af Dennis Jürgensen - Boganmeldelse

Skriftlig boganmeldelse af bogen: "Sidste Time", der er skrevet af Dennis Jürgensen. I min boganmeldelse er jeg bl.a. kommet ind på genren, komposition, og et referat af bogen.

Lærers kommentar

Du får mange rigtig gode ting med i din anmeldelse. Flot.

Indhold

Titel:
Forfatter:
Forlag:
Antal sider:
Genre:
Andre bøger skrevet af samme forfatter:
Bogens komposition:
Personkarakteristik:
Referat af bogen:
Min egen mening om bogen:
Antal stjerner fra 1-5:

Uddrag

"Boganmeldelse:

Titel: SIDSTE TIME.
Forfatter: Dennis Jürgensen.

Andre bøger: Dennis Jürgensen har f.eks. også skrevet bøgerne: Kærlighed ved første hik, Er du blød, mand?, Jord i hovedet, Grønne øjne, Gargoylens gåde, Flyskræk, Stormesteren, Midnatstimen, Dystopia, Jeg – en nørd, Snevampyren, Kadavermarch, Sorte Ragn rider igen, Tingen i cellen, Monsteret i kælderen, Mirakler udføres, Relief, Benny og Brian med ketchup og sennep, Måske, Ikke en fjer bedre, Knusum Kranium, Vampyrtroldene, Æzurhvin slår til, Heksens ansigt, Lusingandos fælde, Balladen om den forsvundne mumie, Brædder til Draculas kiste, Bøvsedragernes hemmelighed, Blodspor i Transsylvanien, Bøvl med bandagerne og ikke mindst bogen jeg har valgt at anmelde, SIDSTE TIME.

Bogens komposition: Bogens komposition er til at starte med lineær, men senere bliver bogen cirkulær, og det samme sker to gange (handlingen kører i ring). Hvert andet afsnit hører man om tv-serien SIDSTE TIME, og i de andre afsnit hører man om de syv elever, der er spærret inde og bliver dræbt en efter en. Bogen slutter med, at det hele begynder forfra. Alle eleverne står i biologilokalet igen, der hvor alt begyndte."... Køb adgang for at læse mere

Sidste Time af Dennis Jürgensen - Boganmeldelse

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.