Skabelon til OSO

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk. Et Guld-produkt er et produkt, som er udarbejdet til Skolehjælpen.dk af fagligt dygtige undervisere og studerende. Skolehjælpen.dk markerer ekstra gode produkter med mærkatet Guld-produkt.

Skabelon til OSO

Få hjælp til at lave en god opbygning af din OSO med denne skabelon til OSO.

Med skabelonen får du hjælp til at sætte opgaven rigtigt op i word. På den måde kan du spare tid og sikre dig, at du har lavet en god opbygning af OSO'en.

Du kan sætte din opgave direkte ind i wordskabelon (Gælder til Word 2013 / 2010 / 2007).

Vejledning til OSO

Du kan få hjælp til at skrive din OSO - hvad den skal indeholde og hvordan du kommer i gang. I OSO Vejledningen hjælper vi dig hele vejen med din OSO.

BEMÆRK: Overskrifter og kilder i skabelonen er tilfældigt indsat og er kun med for at illustrere opbygningen af opgaven. Indholdet er ren NONSENS (lorem ipsum)!

Dette er IKKE en skabelon for indholdet af din OSO, men udelukkende en skabelon, der hjælper dig med at sætte opgaven op i Word.

Skabelon til OSO

[27]
Bedømmelser
 • 06-01-2014
  En god hjælp til at komme i gang med.
 • 02-05-2014
  Fin måde at se hvordan man laver den :)
 • 20-02-2017
  Det er en fin skabelon, der er ikke noget konkret tekst det står på fremmet sprog. Så hvis man forventer en færdig opgave, som jeg gjorde. Så bliver man skuffet. Det er kun en skabelon, med overskrifter. Ikke et færdigt eksempel.
  Hej. Læs altid beskrivelsen af materialet inden du downloader det. Så bliver du ikke skuffet :) Vh, Skolehjælpen.dk
  Skrevet af: Skolehjælpen.dk redaktionen
 • 20-01-2017
  Den hjalp mig meget. Anbefalet.