Skabelon til OSO

Opgaven er kvalitetssikret af redaktionen på Skolehjælpen.dk. Et Guld-produkt er et produkt, som er udarbejdet til Skolehjælpen.dk af fagligt dygtige undervisere og studerende. Skolehjælpen.dk markerer ekstra gode produkter med mærkatet Guld-produkt.

Skabelon til OSO

Få hjælp til at lave en god opbygning af din OSO med denne skabelon til OSO.

Med skabelonen får du hjælp til at sætte opgaven rigtigt op i dit skriveprogram. På den måde kan du spare tid og sikre dig, at du har lavet en god opbygning af OSO'en.

Indholdsfortegnelsen opdaterer sig automatisk, når du ændrer titlerne på overskrifterne. For at få nye overskrifter og underoverskrifter i indholdsfortegnelsen skal du markere dem som Heading 1, Heading 2, osv.

Skabelonen her hører sammen med vores vejledning til OSO, som hjælper dig med at skrive din OSO.

BEMÆRK: Overskrifter og kilder i skabelonen er tilfældigt indsat og er kun med for at illustrere opbygningen af opgaven. Indholdet er ren NONSENS (lorem ipsum)!

Dette er IKKE en skabelon for indholdet af din OSO, men udelukkende en skabelon, der hjælper dig med at sætte opgaven op i Word.

Skabelon til OSO

[27]
Bedømmelser
 • 20-02-2017
  Det er en fin skabelon, der er ikke noget konkret tekst det står på fremmet sprog. Så hvis man forventer en færdig opgave, som jeg gjorde. Så bliver man skuffet. Det er kun en skabelon, med overskrifter. Ikke et færdigt eksempel.
  Hej. Læs altid beskrivelsen af materialet inden du downloader det. Så bliver du ikke skuffet :) Vh, Skolehjælpen.dk
  Skrevet af: Skolehjælpen.dk redaktionen
 • 14-01-2016
  Bedømt af Lærer i Folkeskolen
  Rigtig GODT TÆNKT!!! Nu er jeg også lærer, men jeg føler gang for gang at folk spørger hvordan man sætter opgaver op i Word!!! Jeg synes det her en glimrende ting, som kan hjælpe mange unge!!
 • 20-01-2017
  Den hjalp mig meget. Anbefalet.
 • 09-01-2017
  God hjælper en meet med at komme igang