Privatlivspolitik

Ved at oprette en bruger eller bruge Skolehjælpen.dk accepterer du denne politik for behandling af personoplysninger.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
2.6 Annoncenetværk
3. Personlige oplysninger
3.1 Behandling af personlige oplysninger
3.2 Kontakt vedr. personlige oplysninger
3.3 Videregivelse
3.4 Beskyttelse af personoplysninger
3.5 Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Better Students ApS
Brovej 20A
8800 Viborg
Tlf.: (+45) 88 27 61 63
E-mail: mail@studentmedia.dk

2. Cookies

Skolehjælpen.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig annoncer på vores samarbejdspartneres hjemmesider, som vi formoder, er relevante for dig.

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og faglige interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

2.6 Annoncenetværk

Når du besøger Skolehjælpen.dk sætter vi annoncecookies på din computer, så vi forstår dine behov og hvad dine faglige interesser består i. På baggrund af disse cookies, gør vores samarbejdspartner, os i stand til at præsentere målrettede individuelle annoncer for dig på andre hjemmesider. Vi videregiver ikke personlige informationer såsom navn, e-mailadresse eller telefonnummer til vores partnere. Dog videregives teknisk data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på Skolehjælpen.dk og tilsvarende. Hvis du ikke ønsker at deltage i den målrettede annnoncering, kan du afmelde denne service via denne hjemmeside: 
http://www.youronlinechoices.eu/.

3. Personlige oplysninger 

Skolehjælpen.dk respekterer og værner om din personlige integritet. Vi skal derfor oplyse dig om, at vi indsamler visse personoplysninger om dig, når du besøger www.skolehjælpen.dk, og at indsamlingen og behandlingen af sådanne personoplysninger sker med de nedenfor angivne formål for øje.

Besøger du Skolehjælpen.dk, indsamler og gemmer vi den information som din computer automatisk afgiver. Informationen samles i en såkaldt serverlog og omfatter:

  • tidspunktet for dit besøg på hjemmesiden
  • adressen (URL) på den besøgte side
  • din IP-adresse
  • browsertype
  • operativsystem (afhængigt af din browser)
  • URL på referencesiden (den side du kommer fra afhængigt af din browser)

Din IP-adresse kan med hjælp fra din internetudbyder kobles direkte til din fysiske adresse og dermed bruges til at linke husstanden til internetadfærden. IP-adressen betragtes derfor som personlig information, som i henhold til persondataloven skal beskyttes på samme måde som anden personlig information.

Du kan også vælge at afgive visse personlige informationer om dig selv, fx hvis du ønsker at abonnere på nyhedsbrev eller at registrere dig som bruger. 

3.1 Behandling af personlige oplysninger 

Vi behandler personoplysninger om dig for, at:

forstå dine behov og forbedre vores informationsniveau samt vores produkter og tjenester, fx vedrørende rabatter og tilbud; gennemføre forskellige undersøgelser (fx videnskabelige, sociale, samt økonomiske og markedsføringsmæssige);
indsamle og gemme information til brug for referencegrundlag eller til brug for statistik;
informere dig om vores produkter og tjenester i overensstemmelse med dine specifikke ønsker og præferencer.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Skolehjælpen.dk, skal du rette henvendelse på support@skolehjaelpen.dk eller telefon  (+45) 88 27 61 63. 

3.3 Videregivelse

Skolehjælpen.dk videregiver på intet tidspunkt dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre du har givet dit personlige og forudgående samtykke hertil.

Skolehjælpen.dk kan dog videregive oplysninger, såfremt dette er os pålagt i henhold til lovgivning eller som svar på gyldig anmodning fra en retshåndhævende eller offentlig myndighed, herunder såfremt der foreligger gyldig retskendelse.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.5 Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst opdateret den 25. september 2013