Terminsprøver

Bliv klar til terminsprøverne i folkeskolen.

På Skolehjælpen finder du hjælp til at forberede dig til de skriftlige terminsprøver i 8., 9. og 10. klasse.

Få hjælp til terminsprøver i folkeskolen

Terminsprøverne er din øvelse til afgangsprøverne i 9. klasse. På Skolehjælpen har vi lavet udførlige trin for trin vejledninger til Skriftlig Dansk, Engelsk og Matematik afgangsprøver.

Med vejledningerne kan du forberede dig til terminsprøverne og blive super godt klædt på til prøverne. 

Terminsprøver i Dansk, Engelsk og Matematik

Til folkeskolens afgangsprøver skal du op i skriftlig Dansk og skriftlig Matematik. Skriftlig Engelsk er et fag, som kan udtrækkes blandt de humanistiske fag.

De tre fag er de største fag i folkeskolen - og fagene er også vigtige fremover, uanset hvilken vej du vælger efter folkeskolen. 

Her finder du vejledning til terminsprøverne i:

Skriftlig Dansk

Skriftlig Matematik

Skriftlig Engelsk

Er terminsprøverne vigtige?

Der er mange, der tror, at terminsprøverne ikke er vigtige, fordi det først er til afgangsprøverne, at karakteren gælder. Men der er altså flere gode grunde til at tage terminsprøverne seriøst og forberede sig godt.

Terminsprøverne viser din lærer, hvor du ligger fagligt i de forskellige fag. Det tager læreren højst sandsynligt med i sine betragtninger, når han eller hun skal vurdere om du er egnet til en ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse.

Terminsprøven er en supergod øvelse i at gå til eksamen. Jo bedre en oplevelse, du får til terminsprøven, jo mindre nervøs vil du være til afgangsprøverne - og senere hen, når du skal til rigtige eksamener.